Lid worden?

 

Klik hier voor het aanmeldingsformulier

 

Volleybalvereniging DAC Dedemsvaart is een volleybal vereniging van meer dan 60 jaar met circa 230 leden.

De jongste leden van de vereniging zijn de minileden. Die beginnen vanaf zes jaar in allerlei spel en speelvormen de eerste beginselen van het volleybal te leren. Er wordt gespeeld volgens de methode van het circulatievolleybal. Dit is een vorm die voor kinderen zeer dynamisch is. Naast het spelenderwijs leren volleyballen kan uw zoon of dochter ook deelnemen aan wedstrijden. Gemiddeld worden er 2 à 3 keer per maand, op zaterdagochtend, wedstrijden gespeeld.

Vanaf de leeftijd 12 jaar tot en met 17 jaar is men jeugd of junior lid en speelt men in de NeVoBo jeugdcompetitie.

Vanaf 18 jaar is men senior lid en speelt men in de seniorencompetitie van de NeVoBo of speelt men als recreatie lid in de zogenaamde regiocompetitie.

Natuurlijk kun je ook lid worden van onze vereniging op recreatief niveau of om alleen maar mee te trainen en niet mee te doen aan de competitie.

Wil je lid worden van onze vereniging of wil je eens kijken of volleybal iets voor jou is? Je bent van harte welkom om een paar keer vrijblijvend mee te trainen! Wanneer je hier geïnteresseerd in bent kun je contact opnemen met de betreffende contactpersoon.

Na de derde keer zal je gevraagd worden om het aanmeldingsformulier volledig in te vullen en die in te leveren bij je trainer of te mailen naar de ledenadministratie.

De contactpersoon stelt in overleg met de trainer vast in welke trainingsgroep je als nieuw lid kunt beginnen.

Soort Lid

Contactpersoon

Email

 Senioren

 Robin Valkema

 tc@vv-dac.nl

 Junioren

 Tim Huizinga

 tc@vv-dac.nl

 CMV - jeugd (Mini)

 Timo Heidema

 minicommissie@vv-dac.nl

 Recreatie

 Stefan Arkes

 tc@vv-dac.nl