Privacy Policy

Geschreven op 27 juni 2018.

 

                          Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Vanaf die datum
                          geldt dezelfde privacywetgeving in de hele Europese Unie (EU). Onze vereniging heeft daarom een Privacy
                          Policy opgesteld. Die is hier te vinden.

Beleidsplan

Geschreven op 12 april 2018.

Op de site staat vanaf vandaag het beleidsplan van de Volleybalvereniging DAC te Dedemsvaart ter inzage.

Foto's eindfeest mini's juni 2017

Geschreven op 27 september 2017.

De Foto's van het eindfeest van de CMV mini's staan op onze site in de media hoek.

Inspeelballen uitwedstrijden

Geschreven op 07 april 2017.

Bij wedstrijdzaken staat vanaf heden een korte omschrijving hoe om te gaan met het eventueel meenemen van inspeelballen bij uitwedstrijden. Ook staat hier een bijlage of clubs in de omgeving inspeelballen wel of niet beschikbaar stellen voor de bezoekende teams.

Jongens A1 Kampioen

Geschreven op 03 april 2017.

 

 

Het eerste jongens A1 van volleybal Pol Kraanbedrijf/DAC is de eerste kampioen van de Dedemsvaartse volleybalvereniging. Door een groot tekort van jongens teams speelde het Pol jeugdteam een anderhalve competitie tegen Flash/Nieuwleusen JA1, SSS/Emmer-Compascuum XA1, Lycurgus/Groningen JA1 en Dovo/Hujadus/Doezem XA1. Het A1 jongensteam van Pol/DAC had met veel supporters in hal 1 van sporthal de Citadel maar één doelstelling: ‘Twee sets winnen tegen Dovo XA1 en we zijn kampioen van de mix A Top/Hoofdklasse’. Na twee sets winst via 25-8 en 25-12 veel vreugde bij het jongensteam, bij de begeleiding en de volle tribune van hal 1. De wedstrijd werd gewonnen via 25-14 en 25-14 werden zij door de fotopaparazie bestormd en namens het bestuur was het voorzitter Ieman Hoogenboom het team en begeleiding verraste met bloemen. Teamsponsor Marcel Elbertsen was blij met het kampioenschap en melde dat zijn bedrijf het volgende seizoen onder de bedrijfsnaam Plus Automatisering weer zal sponseren.

Wedstrijd Dames 1 op 25 maart 2017

Geschreven op 27 februari 2017.

DAC DAMES NAAR 3-1 VERLIES.

Zwolle – Het eerste damesteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC verloor in sporthal ‘Landstede/Zwolle’ de competitiewedstrijd tegen het vijfde damesteam van VC Zwolle. Dit team was aangevuld met drie dames die spelen in VC Zwolle 2. Volgens de Nevobo regels is dit toegestaan en was een versterking voor het team VC Zwolle D5. De Dedemsvaartse dames keken in de eerste set tegen een constante achterstand aan. Na een 16-6 voorsprong van de Zwolse dames krabbelden de Pol dames zich terug in het duel. Na 19-19 heersten de DAC dames en wonnen de eerste set met 22-25. In de volgende set’s werd het duidelijk dat de thuisploeg met hulp van drie speelsters uit VC Zwolle 2 het betere team was. Aanvallend kwamen de Pol dames tekort en werden veel ralley’s door de Zwolse dames gewonnen. Dat via de setcijfers 25-21, 25-17 en 25-22. Met één competitie terug naar Dedemsvaart teleurstelling bij speelsters en begeleiding. Trainer/coach Jan de Niet na het duel: ’Het overkomt ons niet vaak dat we een totale off-day hebben maar vandaag was die wel aanwezig. We staan nu op de tweede plaats van de 1e klasse en hebben twee punten minder dan lijstaanaanvoerder Vonk/Coevorden die een wedstrijd meer hebben gespeelt’. De Pol Kraanbedrijf DAC spelen aanstaande zaterdagmiddag om 15.00 in sporthal de Citadel tegen het tweede damesteam van Side-Out/Slagharen. Maandagavond spelen beide teams in Slagharen het tweede duel tegen elkaar.

Clinic voor traineres Volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC op 24 maart j.l

Geschreven op 24 februari 2017.

CLINIC VOOR TRAINERS VOLLEYBAL VERENIGING DAC

Dedemsvaart – Afgelopen vrijdagavond organiseerde de Pol technische commissie een clinic voor alle trainers/sters van de Dedemsvaartse volleybalvereniging. Thijs van Noorden (trainer/speler van eredivisieteam Conishe topvolleybal Zwolle) zorgde voor een mooie en leerzame clinic met start een uitleg over alles wat de volleybalsport inhoud. In hal twee van ‘de Citadel’ stond er een groep van twintig speelsters die de opdrachten van van Noorden uivoerden en tussentijds de waarde van de oefeningen doornam met de Pol trainers. Na het hal gedeelte een evaluatie tussen van Noorden en de Dedemsvaartse trainers. Cerise Aalberts (lid technische commissie) was na afloop tevreden over het verloop van deze activiteit die zeker een vervolg zal krijgen

Heren 1 en Dames 1 wedstrijden van 3 december

Geschreven op 06 december 2016.

DAC HEREN NAAR 1-3 WINST TEGEN DIO/BEDUM HEREN 2

Bedum – Het eerste herenteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC speelde afgelopen zaterdagmiddag in sporthal de Beemden in Bedum. Een wedstrijd tussen het tweede team van Bedum en de Pol heren uit Dedemsvaart. Voor beide teams een jacht op competitie punten om de laatste plaatsten van de derde divisie te ontlopen. Een teveel aan fouten bij de DAC heren bezorgde de thuisploeg een 25-22 setwinst. Daarna heersten de Pol heren in de volgende drie sets. Met meer service druk, constant spel en controle binnen het veld waren het de Pol Kraanbedrijf DAC heren die via 20-25,19-25 en 22-25 de vier punten vierden met veel geroffel van de bierflesjes in de sportkantine van Bedum. Het derde herenteam van DIO reist zaterdag naar Dedemsvaart om daar vanaf 17.00 te spelen tegen de DAC heren op veld 2 van sporthal de Citadel.

 

DAC DAMES NAAR 2-3 WINST

Veenoord/Nieuw Amsterdam - Het eerste damesteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC heeft afgelopen zaterdagmiddag in Veenoord een 2-3 overwinning behaald op het eerste damesteam van En Blok. Pol Kraanbedrijf DAC damestrainer Jan de Niet reisde met slechts zes dames naar het Drentse Veenoord en had geen wisselmogelijkheden. De eerste set was voor de DAC dames die op het scorebord een 14-25 eindstand noteerden. In de tweede en derde set was het de thuisploeg die boven de twintig punten via 25-20 en 25-22 een 2-1 voorsprong nam. Door een duidelijke 16-25 winst in vierde set werd een barrage af gedwongen en die beslissend zou zijn welk team de drie competitiepunten kon bij schrijven op ranglijst van de eerste klasse. Een barrage met een snel eind. Na een 2-5 voorsprong was het Pol speelster Maud Zwakenberg die met tien opslagen de passing van En Blok bestookte. Zelf met enkele aces en konden haar medespeelsters zich naar een setwinst van 2-15 spelen.

Verslag Heren 1 en Dames 1 afgelopen week

Geschreven op 29 november 2016.

DAC DAMES WINNEN BEKERDUEL

Dedemsvaart - Het eerste damesteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC slaagde er in om in de tweede ronde van het Nevobo/district bekerduel tegen het eerste damesteam van Dalvo/Dalfsen te verslaan. Dat binnen een speeltijd van één uur en via de setstanden 25-8, 25-15 en 25-16. Pol Kraanbedrijf DAC trainer/coach Jan de Niet: ’Deze winst bezorgt ons een plaats in de volgende bekerronde die gepland staan in de eerste maanden van 2017’.

 

DAC HEREN NAAR 1-3 VERLIES TEGEN PEIZE

Peize– Het eerste herenteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC speelde afgelopen zaterdagavond in tegen het eerste herenteam van Peize. Een wedstrijd die zich in de het rechter rijtje met een klein verschil in de vergaarde punten. In sporthal Peize werd vanaf de eerste opslag duidelijk dat de Groninger heren sterker waren dan de Dedemsvaartse heren. Twee keer 25-11, een opvlieging bij de Pol heren (13-25) was niet voldoende om dat voort te zetten in de vierde set. De thuisploeg wonnen de set en veroverden vier competitiepunten. Het overgebleven puntje ging mee met de Pol heren over de A28 terug naar Dedemsvaart

 

 

DAC DAMES NAAR VOLLE 0-4 WINST

Klazinaveen  - Het eerste damesteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC heeft afgelopen zaterdagmiddag een 0-4 overwinning behaald op het vierde damesteam van Tjoba/Klazinaveen. De Drentse dames staan in de eerste klasse als laatste team terwijl de Pol dames vecht om de hoogste plaats. Pol trainer/coach Jan de Niet:’ Op papier moest dit een makkelijke wedstrijd worden. Dit echter met een kleine bezetting en met B1 jeugdspeelster Sanne Westenberg in het veld. De omstandigheden waren moeilijk. Wennen aan de zaal en met bekerwedstrijd nog in de benen starten we stroef. De eerste set wonnen we met set 25-22. Naarmate de wedstrijd vorderde speelden we steeds beter. In de tweede set was het 25-16. En in de derde set was er halverwege ruimte om Sanne Westenberg in te zetten halverwege de set met uiteindelijk een 25-17 setwinst. Ook in de vierde set speelde Westenberg en mocht met haar teamgenoten de winst van 11-25 winst vieren. Met vijf competitiepunten in de tas terug naar Dedemsvaart’.

 

 

Dames 1 en Heren 1 afgelopen week

Geschreven op 22 november 2016.

DAC HEREN WINNEN BEKERDUEL

Hoogeveen - Het eerste herenteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC slaagde er in om het bekerduel tegen het tweede heren team van Olhaco/Hoogeveen met wist af te sluiten. Na vier sets (16-25, 25-16,17-25 en 25-17) waren het de Dedemsvaartse heren die in de barrage de wedstrijdwinst via 11-15 de winst behaalden. Een datum voor de volgende bekerwedstrijd van de Pol heren is nog niet bekend.

 

DAC HEREN PAKKEN VIER PUNTEN

Dedemsvaart– Het eerste herenteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC speelde afgelopen zaterdagmiddag in de Dedemsvaartse sporthal ‘de Citadel’ tegen het tweede team van Veracles/Groningen. Twee teams die zich in de donkere omgeving van de derde divisie bevinden en is elke setwinst belangrijk. Met een 25-17 en 25-20  winst in de eerste en tweede set werd de derde set nipt verloren. Dat in een spannend slot waar de Groninger heren na 26-26 met twee score’s de set met 26-28 afsloten. De Pol Kraanbedrijf DAC heren waren de in de vierde set te sterk voor Veracles heren die met een 25-12 verlies het duel met 3-1 verloor. Vier competitiepunten  voor het team van DAC trainer/coach Wilbert Drogt met de doelstelling om te klimmen in het rechter rijtje van de derde divisie.

 

DAC DAMES NAAR 3-1 WINST

Dedemsvaart - Het eerste damesteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC heeft zaterdagmiddag een 3-1 overwinning behaald op het tweede damesteam van Kangeroe/Hardenberg. Het was de tweede duel tussen beide damesteams waar de Pol dames in Hardenberg een 0-4 winst behaalde en in het tweede duel in Dedemsvaart de eerste won met 22-25. Tekent voor het vervolg van de wedstrijd waarbij alle set eindigden boven de twintig punten. Drie spannende set’s met drie maal winst (25-23, 25-23 en 25-21) voor de thuisploeg die negen competitie punten veroverden op de Kangeroe dames.

Donderdagavond spelen de Pol dames vanaf 20.00 uur een bekerwedstrijd tegen het eerste damesteam van Dalvo/Dalfsen. Dat in hal 2 van sporthal ‘de Citadel’.

 

DAC verkoop speculaas cake groot succes

Geschreven op 06 november 2016.

Dedemsvaart - De traditionele verkoop van koekbakkerij Nanning speculaas cake’s door jeugdleden van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC is een groot succes geworden en verdienen de DAC activiteiten commissieleden Cerise Aalberts, Bas Berends en Douwe Hoekstra met ondersteuning van Robin Valkema een groot compliment. Commissielid Cerise Aalberts: ‘We hebben het oude draaiboek in de prullenbak gegooid en een ander concept gemaakt. Met ons vieren hebben we veel meer tijd in de organisatie van de verkoop van Koekbakkerij Nanning cake’s en aanpassing richting benadering van kopers. Daardoor konden wij de stap van bestelling van 1000 koeken verhogen naar 1200 en hebben tijdens de verkoop in vijftien wijken nog 200 cake’s  gehaald bij de bakkerij en liggen er nog bestellingen van in totaal 100 cake’s die volgende week bezorgd worden’. In totaal zijn er 1500 cake’s verkocht wat een record is ten opzichte van de vorige jaren en zal deze activiteit in 2017 weer in de agenda van de activiteiten commissie staan.

 

DAC heren verliezen van koploper

Geschreven op 05 november 2016.

Haren – Het eerste herenteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC heeft zaterdagavond een 3-1 nederlaag geleden tegen de koploper van de derde divisie Stentor uit Haren. Spelen in de sporthal van Haren is niet leuk, zeker als je verliest maar de accommodatie van de sporthal is achterhaald. Geen kantine, de speelvloer ligt bijna tegen de muur. Na het duel tussen de herenteams van Stentor/Haren en Pol Kraanbedrijf DAC wordt er een kast geopend met daarin een krat bier en wat frisdrank. Het is niet de reden dat de DAC heren daardoor het duel verloren tegen de koploper van de derde divisie. Spannende set’s via 25-21, 25-23, 25-19 en 22-25 met uiteindelijk nog een competitiepunt voor de Dedemsvaartse heren. Aanstaande zaterdag spelen de Pol heren in Slagharen tegen het eerste team van Side-Out vanaf 18.30 uur het intergemeentelijke duel in sporthal Noorderslag.

Wedstrijden 29 oktober 2016

Geschreven op 01 november 2016.

DAC DAMES NAAR VOLLE WINST

Dedemsvaart – Het eerste damesteam van volleybal vereniging Pol Kraanbedrijf DAC heeft in de thuiswedstrijd tegen het vierde damesteam van CSV uit Zwolle de volle winst behaald. Dames trainer/coach Jan de Niet haalde voor deze wedstrijd twee jeugdspelers (Evita Logtenberg en Sanne Westenberg uit MB1) bij de selectie. ‘Voorafgaand aan de wedstrijd was afgesproken de Westenberg speeltijd zou krijgen en Evita vanaf de bank onze spelpatronen zou bekijken. Na een setwinst 25-20 in de eerste set maakte Sanne Westendorp haar debuut in het eerste damesteam dat met 25-22 winst de tweede set afsloot’. Een grote voorsprong (15-8) zorgde in de derde set voor een 25-winst. ‘In de vierde set meer tegenstand van de Zwolse dames die met een 24-24 stand op het scorebord twee punten verloren en met 26-24 het duel met 4-0 verloor. Even zweten maar blij met de vijf behaalde punten’ volgens de Niet.

DAC HEREN VERLIEZEN THUIS VAN VIOS/KOLHAM

Dedemsvaart – Het eerste herenteam van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC heeft voor eigen publiek een 2-3 nederlaag geleden tegen het eerste herenteam van VIOS/Kolham. De Groningse heren zijn een plaaggeest voor de Pol heren. In de historie waren het de Dedemsvaart heren die zowel thuis en uitwedstrijden verloren. Een op stekertje was de winst in de vorige competitie. Afgelopen zaterdagmiddag een matige wedstrijd tussen beide teams. VIOS won de eerste set met 22-25, verloor de tweede set na een 16-0 achterstand met 25-9. De derde set een 15-25 setwinst voor VIOS dat in de vierde set na een spannende wedstrijd op 26-26 twee punten twee verloor en zaten de DAC heren in de barrage. Een constante voorsprong van VIOS in de vijfde set zorgde voor set en wedstijd winst na een 12-15 winst. Een dipje voor de Pol heren die twee competitiepunten konden bijschrijven in de strijd om de onderste rijen van de derde divisie te verlaten.

 

 

DAC dames plaatsen zich voor de 2e bekerronde

Geschreven op 16 oktober 2016.

DAC dames plaatsen zich voor de 2e bekerronde

Dedemsvaart – Het eerste damesteam van volleybal vereniging Pol Kraanbedrijf DAC heeft vorige week donderdagavond voor eigen publiek, de eerste ronde van de door de Nevobo - Noord  georganiseerde bekerwedstrijden, met 3-0 gewonnen. Dat tegen het eerste damesteam van Side Out uit Slagharen. Dit team speelt een klasse hoger dan de Pol Kraanbedrijf DAC dames. Ondanks het gemis van drie speelsters winst was Pol trainer/coach Jan de Niet tevreden met de winst op het eerste damesteam van gemeente genoot Side Out. ’Lange set’s die boven de twintig punten werd uitgevochten met een voordeel voor ons team. Dat via de setstanden 25-20, 25-22 en was blij met het spel van jeugdspeelster Jildau van Os die normaal in het DAC A1 speelster is en die haar debuut maakte bij ons eerste dames team’. De datum en speelplaat voor de 2e ronde is nog niet bekend.

Dames 1 en Heren 1

Geschreven op 03 oktober 2016.

DAC DAMES NAAR VOLLE WINST

Zwolle- In de sporthal van het Deltion College speelde het eerste damesteam van volleybal vereniging Pol Kraanbedrijf DAC afgelopen vrijdagavond tegen het vierde damesteam van G.S.V/Zwolle. Pol dames trainer/coach Jan de Niet moest het in Zwolle, net als in de eerste competitie wedstrijd, de wedstrijd beginnen zonder twee geblesseerde midspeelsters. ‘Het wordt dan schuiven met de posities van de speelsters. Vanavond lukte het ons om een goede prestatie te leveren. We hebben GSV met veel druk via de serve in de eerste en tweede set te winnen via 12-25 en 7 - 25’, volgens de Niet. De derde en vierde set werden ook door de Dedemsvaartse heren gewonnen. De thuisploeg behaalden meer punten maar moesten via 23-25 en 21 - 25 de wedstrijd winst afgeven aan de Pol Kraanbedrijf DAC dames. Op donderdagavond 13 oktober 20.00 uur staat het bekerduel tussen de eerste damesteams van Pol Kraanbedrijf DAC en Side Out/Slagharen gepland in de Dedemsvaartse sporthal ‘de Citadel’.

DAC HEREN WINNEN BEKERDUEL

Dedemsvaart– Het eerste herenteam van volleybal vereniging Pol Kraanbedrijf DAC speelde vorige week een bekerwedstrijd tegen het tweede team van VC Zwolle. De deelname van aan het Nevobo Noord beker toernooi en strijd voor de cup met grote oren werd elk seizoen afgezegd. De reden: een bekerwedstrijd werd altijd een reis naar het hoge noorden met een late aanvangstijd en terugkomst in Dedemsvaart en werden de spelers/sters weer op tijd op het werk verwacht. De eerste set werd winst via 18-25 voor de Blaauwvingers, de volgende sets werden met 27-25, 25-13 en 25-21 gewonnen en plaatsten de Pol heren zich voor de volgende bekerronde.

DAC HEREN NAAR VERLIES IN GRONINGEN

Groningen– Het eerste herenteam van volleybal vereniging Pol Kraanbedrijf DAC reisde zaterdagmiddag richting sporthal Selwerd om daar te spelen tegen het eerste herenteam van Exstudiantes/Groningen. Vijf jaar geleden is de vereniging gestart en bestaat uit negen damesteams en drie herenteam. De herentak werd driemaal achter elkaar kampioen en spelen daardoor nu in de derde divisie waarin ook de Pol Kraanbedrijf DAC heren spelen. Met spelers die in de grote studenten verenigingen waaronder Lycurgus, Donitas, Veracles en Oranje Nassau hebben gespeeld en het predicaat ‘routinier’ mogen dragen. In de eerste set waren het de Dedemsvaartse heren die een 21-25 set winst behaalden. Het vechten voor elk punt werd per set minder en was de thuisploeg in de tweede set (25-16), derde set (25 – 21) en vierde set (25-17) te sterk voor de Dedemsvaartse heren.

Verslagen Dames 1/Heren 1

Geschreven op 27 september 2016.

DAC DAMES NAAR 3-1 WINST

Dedemsvaart - In de Dedemsvaartse sporthal ‘de Citadel’ speelde het eerste damesteam van volleybal vereniging Pol Kraanbedrijf DAC tegen het tweede damesteam van Dalen. Met de start van de 2016/2017 competitie was het de dames trainer/coach Jan de Niet die twee midspeelsters miste door blessures.

Warrige setstanden in de eerste set via 9-2, 14-14, 18-18 en 24-19 bezorgde de Pol dames een 25-22 setwinst. De tweede en derde set wederom setwinst voor de thuisploeg (25-19 en 25-17). In de vierde set na 9-9 waren het de Drentse dames die door een serie van acht punten een basis legden voor setwinst. Met het gevolg dat de dames van Dalen een 15-25 winst behaalde en met één competitiepunt het duel afsloot. De Dedemsvaartse dames met de doelstelling om hoog in de linkerrij van de promotie klasse B het te eindigen verloren een duur puntje in het duel tegen het tweede team van Dalen.

DAC HEREN WINNEN NA WONDER IN VIJFDE SET

Dedemsvaart – Het eerste herenteam van volleybal vereniging Pol Kraanbedrijf DAC speelde de eerste wedstrijd van het seizoen 2016/2017 voor eigen publiek tegen het tweede team van Sudosa-Desto uit Assen. De Drentse formatie is een team met andere spelers dan het vorige seizoen. Hetzelfde geld voor Pol Kraanbedrijf DAC trainer Wilbert Drogt. Hij mist dit seizoen twee routiniers die in hun jeugd bij DAC hebben gespeeld en later uitkomend voor herenteams spelend in hogere divisies. Afgelopen zaterdag speelde het eerste herenteam van Pol in hal 2 van de plaatselijke sporthal een wedstrijd met wisselende eindstanden en veel spanning bij beide teams en supporters. Een eerste set waarin de thuisploeg na de stand 20-20 teveel fouten maakten. De Drentse heren wonnen met 23-25. In de tweede set vanaf 20-19 veel scores aan DAC zijde en uiteindelijk een 25-20 setwinst. Een 17-25 verlies in de derde set en winst (25-19) in de vierde set zorgde voor een barrage. Een heersend Sudosa speelde zich naar een 7-14 stand. Dan is het duidelijk dat het ene puntje dat de Asser heren nog moet scoren tekent voor set en wedstrijd winst. Een wonderengel hing plots boven het veld van de Pol heren en zorgde ervoor dat de thuisploeg met alleen score’s naar een 14-14 stand speelde. Dat met veel ondersteuning van de supporters die na 15-15, 16-15 de winst met 17-15 setwinst bejubelden. Een uniek eind van de wedstrijd.

 

Foto's Mini eindfeest juni 2016

Geschreven op 21 september 2016.

De foto's van het Mini eindfeest in juni 2016 mbt het seizoen 2015 / 2016 staan onder Media/Foto's

DAC Dames 1 naar Flatertoernooi Ommen

Geschreven op 11 september 2016.

DAC DAMES 1 NAAR FLATERTOERNOOI OMMEN

Op weg naar het begin van de 2016-2017 volleybalcompetitie namen de Pol Kraanbedrijf DAC dames deel aan het driedaagse en traditionele Flatertoernooi van Volco/Ommen. Een matige start in de eerste wedstrijd tegen het eerste team van Vonk/Coevorden (1-1), gevolgd door een 2-0 winst op het tweede team van Site Out/Slagharen. De laatste poulewedstrijd speelden de Pol dames tegen het tweede team van Volco/Ommen. Winst in de eerste set maar in de tweede een dramatisch moment voor het team van Pol Kraanbedrijf DAC trainer/coach Jan de Niet. Routinier en allround speelster Susan Kuijer kwam op positie 2 (rechts voor) ten val en greep meteen naar haar rechter knie. Het Dedemsvaartse damesteam speelde zich naar een 2-0 winst. De geblesseerde Kuijer werd afgevoerd naar het Isala Ziekenhuis in Zwolle. ‘Volleybal is een blessure gevoelige sport en treft het nu een speelster van ons team’, volgens een aangeslagen trainer/coach Jan de Niet,

DAC Teams 2016/2017 starten met Kick-Off

Geschreven op 11 september 2016.

DAC teams 2016/2017 starten met Kick-Off

De minicommissie en activiteitencommissie van volleybal vereniging Pol Kraanbedrijf DAC hebben afgelopen vrijdagavond 9 september voor een perfecte start van het komende seizoen gezorgd. Dat onder de noemer ‘Kick Off 2016-2017’. De eerste activiteit was het maken van foto’s elf CMV (mini’s) teams. In hal 1 van sporthal ‘de Citadel’ zaten alle overige Pol Kraan Bedrijf teams. Zij vormden een erehaag voor alle CMV teams die met veel applaus van ouders en oudere DAC teams met begeleiding door de erehaag huppelden op weg naar een fotosessie van alle CMV teams. De overige jeugd en seniorenteams kregen van voorzitter Ieman Hoogenboom één minuut om zich voor te stellen en hun doelstelling voor het volgende seizoen openbaar te maken. Een mixtoernooi, georganiseerd door de activiteiten commissie met tien ingedeelde teams. Geen einduitslag of prijzen. De organisatoren spraken van een geslaagd ‘Kick Off’ evenement dat volgend jaar herhaald zal worden met betrekking op het seizoen 2017-2018.


 

Geslaagd Recreatie Toernooi Pol Kraanbedrijf DAC

Geschreven op 13 mei 2016.

RECREATIE TOERNOOI GESLAAGD
Dedemsvaart – De recreatiecommissie van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC heeft op dinsdagavond 10 mei een recreatie toernooi georganiseerd voor 14 regionale teams. Dat in sporthal de Citadel van Dedemsvaart. De organisatie lag bij Jaap van Goor en Dick Wierbos en beide spraken over een geslaagd toernooi, zonder blessures en met tevreden teams die voor de volgende editie in 2017 weer worden uitgenodigd. Na de voorronden een tussenronde en een wedstrijdronde voor plaatsing in de finale. Daarin was het team van Rekla 2000/Hardenberg te sterk voor het team van de Bevers/Lemelerveld. De strijd om de 3e/4e plaats werd gewonnen door Rood/Wit-Plus/Wijhe ten koste van het Pol Kraanbedrijf DAC recreatie team Blaauwkamp Parket.
In de door van Goor en Wierbos georganiseerde Vechtdal competitie was het team van de Bevers te sterk en eindigden op de eerste plaats, gevolgd door Rekla 2000/Hardenberg. 3. Set-Up/Balkbrug, 4. Pol/DA Evelyn Drent, 5.Flash/Nieuwleusen,6. Pol/Notarispost Ommen-Timmerbedrijf Bos, 7. De Zwaluwen/Gramsbergen, 8 Pol/Blaauwkamp Parket.

 

Kalkwieke Toernooi 2016 geslaagd.

Geschreven op 01 mei 2016.

De organisatiecommissie van volleybalvereniging Pol Kraanbedrijf DAC is erin geslaagd om 52 deelnemende teams een mooie volleybalavond te bezorgen, Dat op vrijdagavond 29 april en zaterdagavond 30 april in de Dedemsvaartse sporthal de Citadel. Over beide dagen een goed gevulde tribune met supporters die hun favorieten aanmoedigden. ‘Als organisator van het traditionele toernooi zijn wij tevreden over het verloop, veel complimenten ontvangen en zal het Kalkwieke toernooi in de activiteitenlijst van 2017 staan. René Kleine, eigenaar van de Kalkwieke Eetcafé, deelde de prijzen uit’. De uitslagen van de vrijdagavond: Gevorderden – 1. Weekamp Deuren 1, 2. Team Sportfit, 3. Team Power Jungle. Recreatieteams: 1. Rabobank, 2. Pink Ladies, 3. Heren GVSD. Mooier dan rest was het team van Buurman en Buurman, de poedelprijs was voor Team Sportfit. Zaterdagavond: Gevorderden: 1. Team Power Jungle, 2.Koldepipe. Recreatieteams: 1. HiHaHagelen. De nieuwe eigenaar van Kalkwieke eetcafé René Kleine en hoofdsponsor Kalkwieke volleybal toernooi reikte de prijzen uit en kregen de commissieleden Bas Berends, Douwe Hoekstra en Cerise Aalbers een bon van de hoofdsponsor.